Zaterdagmiddag 19 januari a.s spelletjesmiddag in de kapel de Wildenborch bij de Schakel. Aanvang 14.00 uur.

Zaterdagmiddag 19 januari a.s spelletjesmiddag in de kapel de Wildenborch bij de Schakel. Aanvang 14.00 uur.

19 januari organiseren wij een spelletjesmiddag voor jong en oud. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u ouderwetse spelletjes spelen met elkaar. U kunt o.a sjoelen, mens erger je nieten, rummicubben, maar u kunt ook creatief bezig zijn. Onder begeleiding maakt u prachtige stempelkaarten en u kunt oude vaasjes/flesjes/ potjes een nieuw uiterlijk geven. Uiteraard mag u uw zelfgemaakte creaties mee naar huis nemen. Het is een gezellige middag vol activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Hebt u ook zo’n zin om weer eens ouderwetse spelletjes te spelen? Kom dan naar deze middag. Het begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Wij hebben er zin in. U ook? U bent van harte welkom.