In de samenkomst van 25  februari hadden we de medewerking van een drietal jongeren, die de muzikale omlijsting verzorgden. Drie jongeren van de jeugdgroep Teenschoise uit Lochem lieten een tot nu toe nieuw muzikaal geluid horen. Tim van Buitenen,pianist en student aan het Conservatorium Artez, zorgde voor een prachtig pianogeluid. Hij werd ondersteund door Renée Wierenga op de dwarsfluit, en Yorim Kaemingk op de percussie. Een mooi harmonieus en ingetogen spel! Er werden ook een paar nieuwe liederen aangeleerd.

Voorganger Jan Simmering, die preekte over:”Wandelen met Hem”. We werden bepaald bij Psalm 119:105 en Marcus 10:17-23. Wat hebben we over om Jezus te volgen? Welke offers willen we brengen om het Evangelie aan de ”verlorenen” te vertellen? Moeten we soms oude betreden paden loslaten om het hart van de jongere generaties te kunnen bereiken? Wat willen we bereiken als gemeente, en wat jagen we na?

Genoeg stof om over na te denken voor de komende tijd. Een  begin zullen we vast maken op zaterdag 10 maart van 14.30 tot 16.30 uur in de Kapel de “Wildenborch” te Vorden. We hebben dan alle tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van de Schakel.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed