Op zondagmorgen 11 februari hebben we geluisterd naar het thema: ”ik ben vergeven en daarom vergeef ik”.

Op indrukwekkende en inspirerende wijze nam de 30 jarige René Wichers uit Vriezenveen ons mee in zijn verhaal dat gebaseerd was op Mattheus 18: 21-35, waarin Jezus zich heel klein maakte om onze zonden op zich te nemen om ons te kunnen vrijmaken van zonden. Jezus heeft ons daarmee een voorbeeld gesteld waarin wij in ons dagelijks bestaan telkens weer getoetst worden.

Na afloop van de goed bezochte samenkomst ontstonden er waardevolle, hartelijke gesprekken tussen de bezoekers onderling. Om half 1 hebben we, na deze bijzondere, gezegende morgen, de deuren tijdelijk gesloten van kapel ‘de Wildenborch’ tot de volgende bijeenkomst  op 25 februari a.s. Aanvang 10.00 uur.

Categories:

Tags:

Comments are closed