Het was maandagmorgen echt Kerst-Feest in kapel ‘de Wildenborch’ te Vorden. De kapel was nagenoeg vol! Wat geweldig dat er zoveel mensen de kerst bijeenkomst hebben bijgewoond.

We hebben kunnen genieten van de tienjarige tweeling Judith en Carlijn, die het kerstverhaal vertelden in een prachtige samenspraak. Gerlien gaf een mooie uitleg bij het lied ‘Mary did you know?’, waarna  het lied ten gehore gebracht werd in de vertolking van Kenny Rogers. We hebben veel prachtige kerstliederen gezongen, afgewisseld door een gedicht en bijbellezingen. Piet Piersma uit Vorden hield een kort meditatief moment over het Licht dat doorgegeven wordt met kerst. Dit alles onder het genot van kopjes thee en koffie en natuurlijk heerlijke kerstkransjes.

Er waren mensen die kerstbakjes en kerstversieringen belangeloos ter beschikking hadden gesteld om daar prachtige kerstarrangementen van te maken voor de mensen die ‘de Schakel’een warm hart toedragen, maar door omstandigheden de bijeenkomsten niet kunnen bezoeken. De kerstbakjes zullen aan deze mensen worden overhandigd. Aan het eind van de bijeenkomst werd aan iedereen het Licht meegegeven in de vorm van een kaars.

We bedanken iedereen die de bijeenkomst, door zijn/haar aanwezigheid, tot een succes heeft gemaakt.

 

We wensen iedereen veel Heil en Zegen toe voor 2018!

Categories:

Tags:

Comments are closed